Menu

Zašto Murad?

Klijenti u Murad dolaze kada žele da promene izgled svoje kože. dakle kada im je potrebna transformacija. Murad garantuje brzu i efikasnu transformaciju ćelija kože, zato što kombinuje napredna naučna istraživanja i praktično kliničko iskustvo. Visoke performanse za negu kože, proizvodi Murad za kućnu upotrebu, tretmani lica i tela, dodaci ishrani i način života pomažu našim klijentima da izgledaju i osećaju se absolutno najbolje.

Brend Murad ostaje veran naučnim principima njegovog osnivača, svetski priznatog dermatologa dr Hauard Murad-a. Više od 50 000 pacijenata je lećio u njegovom centru u Los Angeles-u, gde se nalazi i Inclusive Health Spa® centar. Njegove nagradjene formule pomogle su da milioni klijenata širom celog sveta reše problem svoje kože. Kroz više od 50 godina naučnog istraživanja, dr murad je utvrdio da su lepota i zdravlje životno povezane, kao i da se najbolji rezultati postižu kroz inkluzivan pristup, dakle poboljšati svaku ćeliju u telu.
Rezultat? Murad sjaj!

Izvanredne formule

Murad je dermatološki brend, koji je započeo sa receptima dr Murad-a, u cilju da pomogne pacijentima u lečenju svoje kože. I nakon 20 godina Murad proizvodi sadrže klinički ispitane sastojke, u vlastitim, naprednim receptima, koji su više puta nagrađeni, uklučujući i priznanje u 18 dermatoloških patenata. Izvanredne formule za transformaciju kože su priznate i od strane visoko priželjkivanog, prestižnog Good Housekeeping Seal.

Izvanredne formule u Murad proizvodima su pomogle milionima korisnika širom celog sveta. Garantuju ostvarenje rezultata, što možete videti i osetiti.

 

Individualna nega

Jedna ista terapija ili preparat ne mogu odgovarati svima. Dr Murad je razvio 10 različitih linija proizvoda za rešavanje svakog problema kože ponaosob. Murad proizvodi se koriste vrlo jednostavno u tri koraka, što je naznačeno na svakom proizvodu brojem 1,2 ili 3. Redosled upotrebe:

1. Čišćenje i toniranje kože

2. Nega i obnavljanje

3. Hidratacija i zaštita
 
Svaka linija proizvoda je označena posebnom bojom, što omogućava brže i lakše snalaženje. Naravno, možete kombinovati i više linija. Da bi izabrali najbolje proizvode za Vašu kožu pozovite naš tim u firmi Murad, putem telefona, pošaljite e-mail ili zakažite besplatan pregled/konsultaciju. Naš tim je posebno obučen i posvećen klijentu, tako da ćete sigurno dobiti najbolju preporuku