Menu

SKINCODE

Skincode - dešifrovan kod za zdravu i lepu kožu . Kozmetički sastojci, koji su biohemijski prilagođeni i za najosetljivije tipove kože. Veoma efikasni aktivni sastojci se primenjuju u visokim koncentracijama, garantujući efikasne rezultate. Svi proizvodi deluju sinergistički u cilju poboljšanja stanja kože. Proizvodi podržavaju prirodne funkcije kože. Garancija kvaliteta: naučna istraživanja, razvoj i proizvodnja u Švajcarskoj.

Skincode ESSENTIALS linija sadrži sve što je koži potrebno, a ne sadrži ono što koži nije potrebno! ESSENTIALS je 100% bez konzervanasa,bez mirisa,bez životinjskih supstanci,bez boja,bez mineralnih ulja,bez glutena i laktoze,nije testiran na životinjama, dermatološki testirano. Odgovara SVIM TIPOVIMA KOŽE

CM-GLUKAN je prirodni polisaharid, dobijen iz pekarskog kvasca.  Hidrofilan, prečišćen, hipoalergen - čak i osobe, koje su alergične na kvasac, nisu osetljive na CM-glukan. Prednosti CM-Glukana: Stimuliše imuni sistem kože, Štiti od oksidativnog stresa prouzrokovanog UVA i UVB zračenjem, Značajno povećava stopu obnove ćelija, Umanjuje znake starenja i fleke nastale od sunca. Rezultati korišćenja CM-Glukana: Umanjuje alergijski kontaktni dermatitis, umiruje iritiranu kožu, poboljšava čvstoću i elastičnost kože, štiti od agenasa koji iritiraju kožu, smanjuje fine linije i duboke bore, povećava glatkoću, naročito grube kože.

Skincode Exclusive je luksuzna, revolucionarna linija kozmetičkih proizvoda za negu, koji deluju na ćelijskom (celularnom) nivou.  Moćni anti-aging tretmani ubrzavaju proces ćelijskog obnavljanja, koji se usporava starenjem.  Exclusive linija je specijalno formulisana za zrelu kožu sa ili bez znakova starenja, za normalnu, suvu i veoma suvu kožu, za kožu sa tankim i veoma tankim epidermisom. Poboljšava zdravlje, vitalnost i celokupan izgled kože. Bez parabena je.Bez mirisa, koji izazivaju alergije. Nije testirano na životinjama. Svi proizvodi za zonu oko očiju su dermatološki i oftalmološki testirani.Svi proizvodi su dermatološki testirani i veoma su prijatni za kožu.

Glavni aktivni sastojak u svim Exclusive proizvodima je ACR G2 - kombinacija 2 kompleksa: Syn®-Tacks - snažna smeša Tripeptida i Tetrapeptida-7 i Soja Glikon - prirodni pojačivač („booster“) kolagena, duboko penetrira u kožu. Sinergijski deluju na obnavljanje epidermalnih veza i funkcija kože, koje se usporavaju sa procesom starenja.

Syn®-Tacks povećava  ćelijsku komunikaciju, poboljšava ishranu epidermisa i redukuje bore, povećava tonus i čvrstoću kože, poboljšava kompaktnost kože. Soja Glikon vezuje se za estrogenske receptore (fitoestrogen) i aktivira sintezu kolagena, redukuje fine linije i duboke bore, povećava čvrstoću kože, povećava hidratisanost kože

Items 1 to 12 of 44 total

Prikaži122436
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Items 1 to 12 of 44 total

Prikaži122436
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4