Menu

Izjava o privatnosti

Skinestetic d.o.o., Beograd, se obvezuje da neće zloupotrebljavati dobijene lične podatke kupaca (ime i prezime, adresa, e-mail, itd.)

Svi lični podaci koji su nužni za narudžbu proizvoda putem naseg sajta strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima, kojima su ti podaci potrebni, kako bi mogli kvalitetno obavljati posao.

Ukoliko promenite adresu stanovanja ili sl. molimo Vas da nas obavestite, kako ne bi došlo do greške prilikom slanja pošiljke. U slučaju promene koju niste javili, Skinestetic d.o.o., Beograd,  ne odgovara za probleme nastale prilikom isporuke naručenih proizvoda.

Svi podaci koji su prikupljeni u obrascu za narudžbinu za kupovinu preko webshopa www.skinestetic.rs, zaštićeni su i neće se otkrivati trećoj straini.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Skinestetic d.o.o., Beograd obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Odjava i brisanje iz baze

Kupac može na sopstveni zahtev zatražiti brisanje svojih ličnih podataka iz baze Skinestetic internet prodavnice telefonskim putem ili putem e-maila.