Menu

Dostava

Dostava

Naručene proizvode šaljemo putem brze poste, na Vašu adresu u roku od 24h-48h, nakon potvrde rezervacije ili uplate. Troškovi dostave, za područje Republike Srbije, za porudzbine iznad 3 000 din. su troškovi firme Skinestetic d.o.o..

Ukoliko zbog vanrednih situacija nismo u mogućnosti dostaviti proizvode u navedenom roku, o tome ćemo vas obavestiti putem e-maila koji ste naveli prilikom naručivanja proizvoda, ili telefonskim putem.

Otprema robe

Poručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja poručene robe proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe na kojoj su vidljiva oštećenja.

Proveru ispravnosti porudžbine vrši kupac, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Povrat/Reklamacija robe

Kupac ima pravo na povrat robe u sledećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije poručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Pri prijemu robe proveru ispravnosti porudžbine vrši kupac. Molimo Vas da uporedite primljene artikle sa računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne možemo da uvažimo.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Skinestetic d.o.o., Beograd je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro i ostalih metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.